Beauty and Fashion!!!

Beauty and Fashion!!!
Beauty and Fashion!!!

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Perfect body!

Γεια σας κορίτσια μου σε ένα ακόμα καλοκαιρινό θέμα! Οι παραλίες & οι πισίνες είναι εκεί & μας περιμένουν αλλά πρώτα πρέπει να φροντίσουμε για την εμφάνιση του σώματος μας....

Φυσικά έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε αυτό το θέμα σχεδόν 2 μήνες πριν... αλλά επειδή ας πούμε, μας αρέσουν οι "ζαβολιές" & δεν αρχίσαμε τόσο νωρίς τις προετοιμασίες, σήμερα θα πούμε μερικά κολπάκια που θα μας βελτιώσουν την όψη του σώματος έστω & την τελευταία στιγμή! Πριν πούμε οτιδήποτε, θεωρούμε δεδομένο ότι έχουμε βάλει στην καθημερινή μας ρουτίνα, μια καλή διατροφή-δίαιτα (προσαρμοσμένη στις ανάγκες μας & στον τρόπο ζωή μας) & γυμναστική, έστω & 20 λεπτών την ημέρα....
 Κίνηση Νο 1: Χλιαρό ντους & μασάζ με ειδικά γάντια κάθε μέρα & 3-4 φορές την εβδομάδα μαζί με scrub σώματος.
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τα γαντάκια από The Body Shop (3,00 ευρώ) γιατί δημιουργούν πλούσιο αφρό & διώχνουν αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα. Επίσης βοηθούν στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος & στην μείωση της όψης "φλοιού πορτοκαλιού" της επιδερμίδας την λεγόμενη κυτταρίτιδα. 
Το body scrub Mango στα 200 ml από The Body Shop (15,50 ευρώ) γιατί η μυρωδιά του με αναζωογονεί & ενυδατώνει παράλληλα αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή.
Κίνηση Νο 2: Τελειώστε το ντους σας με κρύο νερό. Υπομονή λίγα δευτερόλεπτα κρατάει η διαδικασία.... 
Κίνηση Νο 3: Μετά το ντους σε στεγνή επιδερμίδα εφαρμόστε κάποια κρέμα αδυνατίσματος. Προσωπικά πάντα επιλέγω σε μορφή λαδιού γιατί παρατηρώ extra πόντους στην βελτίωση του σώματος απ' ότι δίνουν οι κρέμες. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το Bio-oil (9,00 ευρώ στα 60ml με έκπτωση) που είναι για ραγάδες, ανομοιόμορφη χροιά δέρματος, σημάδια γήρανσης & αφυδατωμένη επιδερμίδα. Είναι & για σώμα & για πρόσωπο. Όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείτε τόσο πιο πολύ θα βλέπετε αλλαγές. Την επιδερμίδα την κάνει σαν χνούδι απαλή. Οι ραγάδες μειώνονται αισθητά! Καλύτερα εφαρμόστε το, το βράδυ πριν κοιμηθείτε.
Κίνηση Νο 4: Μετά την εφαρμογή του λαδιού σας ή της κρέμα σας κάντε μασάζ όπου χρειάζεται με ένα ειδικό εργαλείο. Εγώ έχω από τη σειρά Spa Fit από The Body Shop το body massager (8,00 ευρώ). Έχει πρακτική χειρολαβή από τη μια μεριά & ειδικά "δοντάκια" από την άλλη που βοηθούν στις κινήσεις του μασάζ. Εσείς επιλέγετε πόση πίεση θα ασκήσετε. Μ' αυτή την κίνηση θα δείτε βελτίωση της όψης "φλοιού πορτοκαλιού". Αυτή η τελευταία ενέργεια θεωρώ πως είναι κίνηση "ματ". Όσο πιο πολύ διαρκεί το μασάζ τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε! Μπορώ να πω: "Θα εκπλαγείτε!"

Αυτά ήταν κορίτσια μου τα δικά μου μυστικά, για την προετοιμασία του σώματος μου, πριν τις εξορμήσεις μου στη θάλασσα... Περιμένω τις απόψεις σας! Ως την φορά που θα τα ξαναπούμε... χαρείτε το καλοκαίρι & περιποιηθείτε τον εαυτό σας! Στρουμφοφιλάκια!!!!!


12 σχόλια:

  1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Χαχα! Σ' ευχαριστώ! Να τα εφαρμόσεις! Θα δεις διαφορά σίγουρα!!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  3. φοβερα tips!!!! τα μισα απο οσα λες δεν τα κανω καν! ευκαιρια να τα εφαρμοσω λοιπον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Zina μου! Δοκίμασε τα! Θα δεις αποτελέσματα! Φιλάκια πολλά!!!

      Διαγραφή
  4. Γεια σου Στρουμφίτα, πολύ ωραία τα λες να δω πότε θα τα κάνω. Δεν έχω υπομονή για όλες τις διαδικασίες. Από αυτά που λες επίσης κατάλαβα πως μάλλον πρέπει να ξεκινήσω τα λάδια σώματος γιατί οι αδυνατιστικές κρέμες τζίφος δεν κάνουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Arianna μου! Προσωπικά πιο γρήγορα αποτελέσματα έχω δει με τα αδυνατιστικά που είναι σε μορφή λαδιού! Ένα καλό είναι της Nuxe! Το είχα παλιότερα που ήθελα να βελτιώσω την κυτταρίτιδα! Φέτος πήρα το Bio-oil γιατί ανακάλυψα πως η κυτταρίτιδα μειώνεται με το μασάζ και ήθελα κάτι για τις ραγάδες που χρειάζονται καλή ενυδάτωση!

      Διαγραφή
  5. Πάρα πολύ ωραία όλα τα tips σου! Τα γάντια και το εργαλείο για μασάζ λέω να τα δοκιμάσω σε συνδυασμό με το bio-oil! Πολύ ενδιαφέροντα! Φιλάκια πολλά! ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Aurelie! Θα κάνεις ένα τέλειο συνδυασμό και θα δεις αποτελέσματα! Το ανακάλυψα πρόσφατα. Το μασάζ βοηθάει πάρα πολύ για την κυτταρίτιδα. Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία tips και ενδιαφέρον το ποστ σου!!! Μπράβοοο!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ Mariellα μου πάρα πολύ! Να είσαι καλά!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή